Προσφορά!

MLS Brace 2018 4G!Περιορισμένα Τεμάχια!

105.00 65.00

  • Το Προϊόν θα σας αποσταλεί σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών από την μέρα της παραγγελίας σας μέσω courier
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα ανά χρήστη ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα
  • Η προσφορά είναι από Tsigkounis Deals

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Εξαιρετική εμφάνιση, οθόνη που θα λατρέψεις

To MLS Brace 2018 4G είναι ένα κομψό και πρακτικό Tablet, το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και να το έχεις συνεχώς μαζί σου χάρη στην εύκολη φορητότητά του, είτε πρόκειται για ψυχαγωγικό επίπεδο είτε για να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και απλά. Καταρχάς, στην IPS HD οθόνη 8 ιντσών (ανάλυση 1280×800), έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνεια και με κάθε λεπτομέρεια, ενώ θα σε εντυπωσιάσουν τα ζωντανά και πλούσια χρώματα. Επίσης, τα 8GB εσωτερικής μνήμης του MLS Brace 2018 4G αποδεικνύονται αρκετά για να αποθηκεύσεις ικανό αριθμό αρχείων, όπως για παράδειγμα βίντεο και φωτογραφίες. Βέβαια, για να μην περιοριστείς σε κανένα απολύτως επίπεδο και να μην έχεις άγχος ή να κάνεις συχνές διαγραφές, ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης δύναται να επεκταθεί με μία κάρτα microSD έως 32GB.

Δίπλα σου σε κάθε βήμα

Το MLS Brace 2018 4G ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 64bit χρονισμένο στα 1.3GHz. Σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 1GB, το αγαπημένο σου Tablet θα σου προσφέρει δυνατές επιδόσεις και δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ακόμα κι όταν οι εργασίες διεκπεραιώνονται ταυτόχρονα, ή είναι απαιτητικές. Σε αυτό το σημείο βοηθά καθοριστικά το κορυφαίο λειτουργικό Android 7.0 Nougat, χάρη στο οποίο θα βιώσεις μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, όπου όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, το MLS Brace 2018 4G διαθέτει δύο κάμερες, την κύρια 5MP στο πίσω μέρος του Tablet και την εμπρόσθια 2MP. Με την πρώτη, έχεις την ευκαιρία να απαθανατίσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου, ενώ η δεύτερη προσφέρεται για τις αγαπημένες, σε όλους, selfies και για βιντεοκλήσεις μέσω Skype. Επίσης, η συνδεσιμότητα 4G σημαίνει ότι δε χρειάζεται να στηρίζεσαι αποκλειστικά στο Wi-Fi για να ποστάρεις στα social media και να σερφάρεις στο Internet όπου κι αν βρίσκεσαι. Τέλος, η μπαταρία 4000mAh δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, καθώς διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.

Απλά και ελληνικά με οδηγό την MAIC

Η MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) είναι η προσωπική βοηθός σου και μιλάει ελληνικά, καθώς το MLS Brace 2018 4G ενσωματώνει αυτήν την εξαιρετικά χρήσιμη και καινοτόμα λειτουργία. Για την ακρίβεια, είναι πάντα διαθέσιμη να σε εξυπηρετήσει, και με μία απλή φωνητική εντολή μπορεί ν’ ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, για παράδειγμα το Facebook, και μάλιστα να ποστάρει το κείμενο που επιθυμείς χάρη στο Talk&Post, ξεχνώντας με τον τρόπο αυτό την χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Επιπλέον, με το Talk&Watch η εύρεση βίντεο στο YouTube μπορεί να γίνει φωνητικά, με το Talk&Email να «γράψει» και να στείλει τα e-mail για σένα, με το Talk&Search να πραγματοποιηθεί φωνητική αναζήτηση στο Google, κι ένα πλήθος αρκετών ακόμα ενεργειών που πλέον γίνονται εύκολα και γρήγορα με μοναδικό «όπλο» τη φωνή σου η οποία αποκτά πραγματική δύναμη. Η ανανεωμένη MAIC έρχεται ν’ αλλάξει τη σχέση με τη συσκευή σου!